Σάββατο 31 Μαΐου 2014

SOS! Μην ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook. Δείτε γιατί …

Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος μπας και ξυπνήσουμε!! Διαδωστε!!!


Eίναι μερικές αλήθειες που κάνουν την διαφορά.Είναι αλήθειες και μυστικά που...
thesecretrealtruth.blogspot.gr|Από The Secret Real Truth

Τι αλλάζει στο σχολικό έτος


Τι αλλάζει στο σχολικό έτος
Στις 8 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία για το σχολικό έτος 2014- 2015 σύμφωνα με σχέδιο της υπουργικής απόφασης που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούνιο. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, καταργείται η αργία των τριών...
aftodioikisi.gr

Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια;


Αυτήν την Ελλάδα πρέπει να εξαφανίσουμε! Την Ελλάδα των λαμογιών... Για να λάμψει η Ελλάδα των Ελλήνων!
Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού):Από πρόχειρους υπολογισμούς για...
toxwni.gr

Μειώνουν ΚΙ ΑΛΛΟ τους μισθούς μας!

Μειώνουν ΚΙ ΑΛΛΟ τους μισθούς μας!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ.
τώρα παίζουν μπάλα ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ...
Οι εκλογές τελείωσαν. Εφτασε η ώρα της αλήθειας! Η κυβέρνηση φέρνει ΤΩΡΑ τα μέτρα που έκρυβε κάτω από το χαλί μπας και υφαρπάξει καμία ψήφο.
toxwni.gr

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΟΑΕΔ: Τα 11 «άγνωστα» επιδόματα – Δείτε αν είστε δικαιούχος

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΟΑΕΔ:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
voithiastospiti.blogspot.com

Απίστευτο: Γιατρός χωρίς πτυχίο, 13 χρόνια διευθυντής σε νοσοκομείο


Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, δυστυχώς όμως για τη δημόσια υγεία και τους κρατικούς μηχανισμούς, πρόκειται για τη σκληρή ...
Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, δυστυχώς όμως για τη δημόσια υγεία και τους...
gr.news.yahoo.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διακήρυξη για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού στην παραλία Μαρκοπούλου

Διακήρυξη για τη διενέργεια δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, για την ανάπτυξη ομπρελών, καθισμάτων θαλάσσης και θαλάσσιων μέσων αναψυχής, ανακοίνωσε ο δήμος, που θα γίνει φανερά, προφορικά και πλειοδοτικά, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου). Οι χώροι που θα δημοπρατηθούν (ξεχωριστά ο καθένας) είναι δύο (2) -300τ.μ. ο κάθε ένας-, στην παραλία Μαρκοπούλου

Παρέμβαση του Θωμά Ρούσση για τη μεταφορά των μαθητών Συκαμίνου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Είχαμε δημοσιεύσει χθες το πρόβλημα μεταφοράς των μικρών μαθητών της Β΄ Τάξης του δημοτικού σχολείου Συκαμίνου, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι, λόγω της υπαναχώρησης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να τους διαθέσει το μεταφορικό μέσον που τους είχε υποσχεθεί. Με παρέμβαση του νέου δημάρχου Θωμά Ρούσση, το πρόβλημα λύθηκε με δική του προσφορά. Μια μητέρα για την παρέμβαση αυτή του κ. Ρούσση γράφει: «Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και μπορούν να δώσουν λύσεις. Ευχαριστούμε το νέο Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση για την προσφορά του».
Ανακοίνωση εξέδωσε και το σχολείο και είναι η παρακάτω:

ΠΗΓΗ maximipoli.gr


Αφιέρωμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Αυλώνος ¨ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ¨στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΑΝΔΡΕΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



Επέτειος άλωσης της Κωνσταντινούπολης.Αφιέρωμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Αυλώνος ¨ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ¨στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΑΝΔΡΕΑ στην κεντρική πλατεία.Ομιλήτρια η κα ΔΗΜΗΛΕΝΑ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ιστορικός,αρχαιολόγος.Μαζί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ωρωπού ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ & τον Δημοτικό Σύμβουλο Ωρωπού ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.Εξαιρετική παρουσία από τις χορωδίες του συλλόγου & του Κ.Α.Π.Η.Πολλή ζεστή φιλοξενία από τον Πρόεδρο του συλλόγου κο ΠΑΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τα μέλη κες ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΑΙΡΗ,ΔΑΡΑΒΕΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΝΤΑΒΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

 


Ο πραγματικός «ΤΑΛΙΜΠΑΝ» του Συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης» κ. Γιώργος Νικηταΐδης

                      Ενας αγωνιστης του συνδυασμου "Πρωτα ο Δημοτης"Γιωργος Νικητιαδης

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μείωση φόρων στα ΙΧ και τέλος η εισφορά αλληλεγγύης


Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό ...
Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη από το βήμα της...
gr.news.yahoo.com

«Η Πόλις εάλω» – Ο Ελληνισμός και η Χριστιανοσύνη ζουν

«Η Πόλις εάλω» – Ο Ελληνισμός και η Χριστιανοσύνη ζουν

αλωση κωνσταντινουπολης
Πεντακόσια εξήντα χρόνια από την αποφράδα ημέρα -  Η απάντηση Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τον Μωάμεθ Β’ λίγο πριν από την πτώση της Βασιλεύουσας

Δήμος Ωρωπού: Επίσκεψη του Θωμά Ρούσση στο Δημαρχείο και γνωριμία με τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-05-2014



Σε μια ζέστη κι εγκάρδια ατμόσφαιρα, υποδέχτηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωρωπού τον νέο Δήμαρχο Θωμά Ρούσση. Η επίσκεψη του νέου Δημάρχου και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ωρωπού, με τους εργαζόμενους να συγχαίρουν και να ενημερώνουν με μεγάλη προθυμία τον κ. Θωμά Ρούσση. Μοναδικός απών ήταν ο απερχόμενος Δημαρχος κ. Οικονομακος, ο οποίος αποχώρησε από το Δημαρχείο λίγο πριν τη προσέλευση του νέου Δημάρχου και των συνεργατών του, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ρουσσης τον είχε ενημερώσει για την επίσκεψη του από χθες το μεσημέρι.
Η απουσία του Δημάρχου δηλώνει σαφώς, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί μια πολιτική ήττα, αποτέλεσμα του κορυφαίου δημοκρατικού δικαιώματος κάθε ελεύθερου πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση όμως, τα στελέχη του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ και ο νέος Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι αντίπαλοι δεν είναι οι άνθρωποι αλλά τα προβλήματα του τόπου μας. 
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Ωρωπού για τη σημερινή θερμή τους υποδοχή. Πεποίθηση μας είναι και θα είναι, ότι Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι πρέπει να είναι σε κοινή προσπάθεια. Διαφορετικά τα προβλήματα είναι αδύνατον να λυθούν. Αυτή την σχέση εμπιστοσύνης θα χτίσουμε, αρχίζοντας από σήμερα. Είμαστε δίπλα τους σε όλα. Όλοι μαζί, για να φέρουμε τον δημότη στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στο δημαρχείο ο νέος δήμαρχος για το «καυτό» τρίμηνο… Τον «σνόμπαρε» ο απερχόμενος!




Ο δήμος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής και εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου, καλείται να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο. Το χρονικό διάστημα μιας απερχόμενης μεν, αλλά εν ενεργεία δημοτικής αρχής, που η ήττα της θα είναι τραγικό να την οδηγήσει σε άγραφες «αποφάσεις» κατά του τόπου. Και αυτές είναι οι άνευ πρωτοκόλλου «αποφάσεις» εγκατάλειψης. Εγκατάλειψη στην καθημερινότητα (σκουπίδια κ.λ.π.), εγκατάλειψη στην πολιτική προστασία (ετοιμότητα πυρασφάλειας κ.λ.π.), εγκατάλειψη στην ευπρέπεια των παραλιών και άλλα που έχουν σχέση με την εικόνα του δήμου, η οποία είναι αναγκαίο να είναι ελκυστική, για να συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια των επαγγελματιών και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Για να συζητήσουν αυτήν την επικίνδυνη περίοδο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο νέος δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης -που αναλαμβάνει από την 1η Σεμπτεμβρίου-, τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, ο οποίος αν και είχε ενημερωθεί από τον ίδιο τον κ. Ρούσση, ΔΕΝ δέχθηκε να τον συναντήσει και έλαμψε διά της απουσίας του! Η απάντηση του ήταν… «δεν έχουμε να πούμε τίποτα»!
Δυστυχώς, ο κ. Οικονομάκος, ούτε το 2010 κατάλαβε πως κέρδισε στις εκλογές… ούτε και σήμερα το 2014 πως και ΓΙΑΤΙ… έχασε!

Πηγη maximipoli.gr

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ !!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ: Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νικητή των εκλογών…




Αγαπητοί Συμπολίτες,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, την καθεμία και το καθένα από εσάς ξεχωριστά, που σταθήκατε επάξια και έντιμα στο πλευρό του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας. Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους, τους φίλους και τους υποστηρικτές της παράταξης που πάλεψε 3,5 χρόνια για αλλαγή νοοτροπίας στην Αυτοδιοίκηση, για διαφάνεια και αξιοκρατία παντού. Παρά το αποτέλεσμα των εκλογών που δεν ήταν ευνοϊκό για εμάς, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την προώθηση όλων των αναγκαίων αναπτυξιακών έργων, την προβολή του τόπου μας και την διασφάλιση της φερεγγυότητας και προοπτικής του Δήμου Ωρωπού. Ο ειλικρινής μας αγώνας για καλύτερες μέρες θα συνεχιστεί εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων. Ο τόπος μας χρειάζεται ενότητα και συλλογικότητα για να πάει ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νικητή των εκλογών, τον συνδυασμό Πρώτα ο Δημότης με επικεφαλής τον κ. Θωμά Ρούσση.
Με εκτίμηση
Γιάννης Οικονομάκος
Δήμαρχος Ωρωπού
Επικεφαλής Συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ



ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
(Δήμαρχος Ωρωπού)
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς
http://www.maximipoli.gr/wp-content/uploads/2014/05/PROTA-O-DHMOTHS1-300x150.jpg
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες μου
,

Και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, στις 18 και 25 Μαϊου, μας δώσατε μια ξεκάθαρη εντολή. Να φέρουμε τον Ωρωπό στη θέση που του αξίζει.
Ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» κι εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε, να επιλέξετε το δικό μας πρόγραμμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Ωρωπού.
Με τη δική σας απόφαση και εντολή είπαμε «καλημέρα» σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς. Σε μια κοινωνία που ο άνθρωπος-δημότης θα είναι πάντα στην πρώτη θέση των αποφάσεων.
Οι εκλογές τελείωσαν και πλέον μόνοι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα.  Είναι η ώρα όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να ενωθούν, σε μια συλλογική προσπάθεια για την ανάταση του Δήμου Ωρωπού.
Όλοι έχουμε θέληση δημιουργίας για τον τόπο που αγαπάμε και πονάμε μαζί του. Όλοι είμαστε απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Εγώ σας ζήτησα την εμπιστοσύνη σας και εσείς μου τη δώσατε. Την εμπιστοσύνη αυτή, εμείς θα την μετατρέψουμε σε πραγματικό έργο, για να ζωντανέψουμε ξανά το Δήμο μας από άκρη σε άκρη, κοιτώντας όλους τους συνδημότες μας στα μάτια.
Και πάλι σας ευχαριστώ.

Με τιμή
ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Στον Πειραιά φτάνει αύριο το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Δείτε πώς είναι
Με μήκος περίπου όσο τρία γήπεδα ποδοσφαίρου
LIFO (official)

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ψήφοι και ποσοστά σε όλες τις κοινοτητες του δήμου, για τους δύο της Β΄Κυριακής

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο από 1η Σεπτεμβρίου, 25 έδρες για τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», 7 για το «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», 6 για τη «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και από 1 για τους συνδυασμούς «ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

ΤΕΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ


Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25-5-2014 Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ (15/52 εκλογικά κέντρα)

πατήστε στην εικόνα 2πλό κλίκ για μεγέθυνση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ΚΥΡΙΑΚΗ 25-5-2014 (8/52 εκλογικά κέντρα)

πατήστε 2πλό κλικ για μεγεθυνση εικόνας

ΟΜΙΛΙΑ ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΗ - ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ - ΩΡΩΠΟΣ 23-5-2014

"ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ "


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ στη νέα μέρα που ξημερώνει για ΟΛO το δήμο Ωρωπού




«Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες μου, σήμερα δεν θα σας πω Καληνύχτα…  Θα πω ΚΑΛΗΜΕΡΑ στα Νέα Παλάτια, στον Αυλώνα, στη Σκάλα, στις Αφίδνες, στη Μαλακάσα,στο Μηλεσι, στον Ωρωπό, στο Χαλκούτσι, στον Κάλαμο, στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι, στο Συκάμινο, στο Μαρκόπουλο, για τη νέα μέρα που ξημερώνει στην ανάπτυξή τους, στο σεβασμό των προβλημάτων τους, στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους…» είπε ο Θωμάς Ρούσσης, κλείνοντας την χθεσινή τελευταία ομιλία του στην Πλατεία Ηρώων στα Νέα Παλάτια – Σκάλα, την οποία παρακολούθησε εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δημοτών μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν ξεκάθαρος στο λόγο του και στόχευσε την επόμενη μέρα του δήμου που θα είναι με ζωή στις ελπίδες του.


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Στον πανικό της αυριανής μεγάλης ήττας τους…



Ο πανικός της μεγάλης ήττας που έρχεται για τον κύριο Οικονομάκο, τον οδηγεί σε μεθόδους βίας και νοθείας, θυμίζοντας στους παλαιότερους τις βουλευτικές εκλογές του 1961!

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τελευταίες εκτιμήσεις, λίγο πριν την κάλπη των ευρωεκλογών

Τελευταίες εκτιμήσεις, λίγο πριν την κάλπη των ευρωεκλογών

Τελευταία ανανέωση: Σάββατο 24 Μαΐου 2014 10:00
Τελευταίες εκτιμήσεις, λίγο πριν την κάλπη των ευρωεκλογών
Ο πήχης των κομμάτων και η πραγματικότητα…
Του Μάρκου Μουζάκη
Τελικά πόσο ηχηρό θα είναι το μήνυμα των ευρωεκλογών;
Πόσο και –κυρίως- σε ποια κατεύθυνση θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις;
Πόσο πιο κοντά θα φέρει τις εθνικές εκλογές;

Ευρωεκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στην κάλπη

Ευρωεκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στην κάλπη

Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 10:32
Ευρωεκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στην κάλπη
Που ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω, πότε θα βγουν τα exit polls
Δύο μόλις μέρες έμειναν πριν τη «μητέρα των μαχών».

Όποιος πάλι μπορεί να τον ΠΙΣΤΕΨΕΙ… ας ψηφίσει «Όραμα Δημιουργίας»!



Είμαστε μερικές ώρες μακριά από την κάλπη, που θα κάνει την αλλαγή σκυτάλης στην τύχη του δήμου Ωρωπού ή όχι. Μια μεγάλη ελπίδα να γυρίσει την τύχη του στο δρόμο της ανάπτυξης, δυστυχώς δεν κατάφερε να βρεθεί στις επιλογές της Β΄ Κυριακής. Ήταν αυτή της «Δυναμικής Πολιτείας» του Γιώργου Γιασημάκη. Συνεχίζει όμως με μεγαλύτερες πιθανότητες να σταματήσει την καταστροφική πορεία της περιοχής, η ελπίδα που λέγεται «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» του Θωμά Ρούσση. Ο δημοτικός συνδυασμός που τιμήθηκε με την πρώτη θέση στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ"




Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ του Δημάρχου Ωρωπού κυρίου Οικονομάκου και των ανθρώπων που κάνουν πράξη τις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ εντολές του, έφτασε στο ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της!!! Σήμερα, 48 ώρες προτού ο κόσμος του Ωρωπού του δείξει την πόρτα ΕΞΟΔΟΥ από τη διοίκηση του Δήμου, ΓΕΜΙΣΕ το διαδίκτυο με ΛΑΣΠΗ για τον τόπο μας, μήπως και ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ την ψήφο των συμπολιτών μας και κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας του!!! Με τον ΧΥΔΑΙΟ τίτλο: «Υποψήφιος δήμαρχος του Ωρωπού μολύνει τον Ασωπό», ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ τώρα που ο τόπος μας περιμένει τους φίλους του, τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην τοπική μας οικονομία, απολαμβάνοντας τη θάλασσά μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ, για να εξυπηρετήσει ΜΟΝΟ τα πολιτικά του ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! Μια «βόλτα» στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να δει ο συμπολίτης μας, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ κάνει στον τόπο ο κύριος Οικονομάκος. Άραγε, ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ο κύριος Οικονομάκος, για όλη αυτή τη ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ;;; Αποδέχθηκε πολύ λίγος σαν άνθρωπος και ελαχιστότατος, ανύπαρκτος σαν Δήμαρχος.
Η γελοιότητα της τελειωμένης Δημοτικής του Αρχής, έφτασε και αυτή στο αποκορύφωμά της! Και είναι γελοιότητα, γιατί φτάνει να διαβάσει ο κάθε δημότης του Ωρωπού το δημοσίευμα της φερτής εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» από την Αρτέμιδα (Λούτσα) Μεσογείων, για να καταλάβει.
Η χθεσινή κυκλοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», που σίγουρα θα μοιράζεται σήμερα από υπαλλήλους του Δήμου, με ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ έκδοση και με τίτλο «Κραυγή αγωνίας του Ωρωπού» και υπότιτλο «Όχι στα τοξικά απόβλητα. Ναι στους βιολογικούς καθαρισμούς» -δηλαδή ένα από τα συνθήματα του Δημάρχου- δεν διστάζει να ΔΥΣΦΗΜΕΙ τον Ωρωπό, που είχε την ΑΤΥΧΙΑ να είχε τον κύριο Οικονομάκο Δήμαρχο! Αυτός είναι ο Γιάννης Οικονομάκος και τα επιτελεία ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που έχει. Που κάνουν όμως ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ στην παραποίηση της αλήθειας και… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!
Δεν είχαν ούτε την εξυπνάδα οι συντάκτες της εφημερίδας αυτής, να γράψουν έναν δικό τους πρόλογο σε ένα έγγραφο του 2011(!!!) που παρουσιάζουν και έβαλαν αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που τους υπαγόρευσε και ΠΛΗΡΩΣΕ ο Δήμαρχος! Και για να το αποδείξουμε αυτό, τους ρωτάμε και θα περιμένουμε την απάντησή τους στη Δικαιοσύνη που σήμερα κιόλας, θα ζητήσουμε τη συνδρομή της:
1) Από ποια στοιχεία του ρεπορτάζ σας προκύπτει πως ο Θωμάς Ρούσσης είναι «ο Δημιουργός του εγκλήματος των χωματερών»;; Που είναι η έρευνα που υποτίθεται κάνατε;; Πότε τη δημοσιεύσατε;; Από που προκύπτει πως υπάρχουν «θαμμένα τοξικά απόβλητα»;; Το έγγραφο που δημοσιεύσατε είναι γνωστό από το 2011 και δεν το λέει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
2) Από που γνωρίζετε ΕΣΕΙΣ από την Αρτέμιδα Μεσογείων, πως ο Θωμάς Ρούσσης είναι ο «εκφραστής του αυταρχικού ΧΘΕΣ»;;; Κύριε εκδότη που είτε το γράφετε ΕΣΕΙΣ αυτό, είτε με ευθύνη σας το γράφει κάποιος άλλος, ζήσατε ποτέ τη διοίκηση Ρούσση στο Συκάμινο ή τον ζήσατε μέσα στην οικογένειά του, για να τον κατηγορείτε για αυταρχικότητα;;
3) Όταν γράφετε πως «απειλεί να δηλητηριάσει και την ψήφο MAΣ», τι εννοείτε;; Θα δηλητηριαστεί η ψήφος σας στην Αρτέμιδα Μεσογείων, από την εκλογή του Θωμά Ρούσση στον Ωρωπό;; Έχετε συναίσθηση αυτών που γράφετε;;;
Για τα υπόλοιπα που αναφέρετε και μιλάτε για τον Γιάννη Οικονομάκο, περί… «ο οραματιστής των βιολογικών καθαρισμών…» κ.λ.π., δεν χρειάζεστε να ασχοληθούμε εμείς. Θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ οι δημότες του Ωρωπού σε δύο μέρες μέσα από την κάλπη, για το ΠΟΙΟΣ είναι ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος και ΠΟΙΟ έργο έκανε στον Ωρωπό. Να σημειώσουμε όμως, πως αυτά που γράφετε κύριε Εκδότη, ΜΟΝΟ ο ΙΔΙΟΣ ο κύριος Οικονομάκος θα μπορούσε να τα γράψει!!!
Και μια τελευταία ερώτηση: Αντιλαμβάνεστε κύριε Γιώργο Γκόντζο, εκδότη της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» από την Αρτέμιδα (Λούτσα), πως με αυτή τη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που κάνετε, ΧΤΥΠΑΤΕ μόνο το Δήμο Ωρωπού και τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του;;; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ πήρατε;; Από ΠΟΥ τα πήρατε;; Καταστρέφετε τον τόπο μας ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ;;;
Σήμερα κύριε Γκόντζο, σας υποβάλλουμε αγωγή αποζημίωσης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και το ποσό που θα σας επιδικαστεί, θα διανεμηθεί στους επαγγελματίες του Δήμου μας, για την οικονομική ζημιά που θα υποστούν από το δημοσίευμά σας.

«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !


κ. Οικονομάκο, αυτό είναι το "όραμα" σας για τον Αυλώνα;



Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, ο κύριος Οικονομάκος, που τρέμει την ετυμηγορία των συνδημοτών μας, ρίχνει μια – μια τις μάσκες του. Στην τρίχρονη θητεία του, είχαμε διακρίνει τον ρατσισμό στα λόγια και στις αποφάσεις του, αλλά με κείμενο που υπογράφει για τον Αυλώνα και τους Αυλωνίτες, ξεδιάντροπα μας αποκάλυψε το «πιστεύω» του.
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον πανικό του απερχόμενου Δημάρχου και τιμούμε κάθε συνδημότη μας που έχει διάθεση να προσφέρει στα κοινά του τόπου μας, από όποια δημοτική Παράταξη θέλει να τον υπηρετήσει. Μην ξεχνάμε όμως, πως η πολιτική της διοίκησης, πηγάζει μέσα από τα οράματα του ανθρώπου που του δόθηκε η ευθύνη. Και ο ίδιος είναι ο θεματοφύλακάς της.
Δυστυχώς ο κύριος Οικονομάκος δεν είχε οράματα και την πολιτική της διοίκησής του την σχεδίαζαν ξένα προς το Δήμο συμφέροντα. Γι’ αυτό ακριβώς, ψάχνει να βρει πρόσωπα και να ρίξει εκεί τη λάσπη της αποτυχίας του!
Σήμερα ψάχνει στον Αυλώνα, αύριο θα ψάχνει σε κάποια άλλη κοινότητα του Δήμου μας. Ο απόλυτος ιδεολογικός ρατσισμός. Να τον χαίρεστε κύριε Οικονομάκο και να γνωρίζετε, πως στον Αυλώνα και σε κάθε άλλη κοινότητα του Δήμου μας, μετρούν τα ανύπαρκτα έργα σας, η εγκατάλειψη των τοπικών τους κοινωνιών και εκεί θα κριθείτε! Και φυσικά, όχι στα πρόσωπα που συντάχθηκαν για να προσφέρουν. 

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.




  Φίλες και φίλοι,
Θέλω να διαβεβαιώσω δημόσια όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο μας, σε όλες τις κοινότητές του, όποια θέση και αν υπηρετούν, πως εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι η δημοτική μας ομάδα, πιστεύουμε στο έργο τους, στηρίζουμε τον αγώνα της καθημερινότητάς τους και συμπαραστεκόμαστε στα προβλήματά τους.
Για μας Πρώτα είναι ο Άνθρωπος και η Οικογένεια. Αυτό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, όσο και αν η τρομοκρατία που προσπαθεί να σπείρει ο Δήμαρχος και οι επιλεγμένοι και πριμοδοτημένοι άνθρωποί του, προσπαθούν για το αντίθετο. Διότι, φίλες και φίλοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Σας θέλω μαζί μου για τη μεγάλη νίκη! Για τη νίκη, που νικητές θα είστε εσείς! 

Με εκτίμηση,
Θωμάς Ρούσσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Ο δήμαρχος να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα τις σταυροδοσίες


Καλούμε άμεσα τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, να δώσει στην δημοσιότητα τις σταυροδοσίες των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων όλων των Δημοτικών Συνδυασμών. Nα μην τις κρατά στο συρτάρι του, εξυπηρετώντας μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα όπως πάντα. Τον καλούμε να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό σε συνδημότες μας που έδωσαν το δικό τους αγώνα και είναι η ελάχιστη τιμή γι” αυτούς. Ο κύριος Οικονομάκος όμως, έμαθε μόνο να τους χρησιμοποιεί χωρίς συναισθηματικούς φραγμούς. Όπως ακριβώς χρησιμοποίησε και τη θέση που την Κυριακή παραδίδει, με αντιδημοκρατικότητα, αδιαφάνεια και αλαζονεία.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον νικητή του χθεσινού εκλογικού αποτελέσματος, Θωμά Ρούσση



Φίλοι μου, συνδημότες μου, συναγωνιστές μου,
Σας ευχαριστώ όλους που συμβάλατε με την καρδιά και με την ψήφο σας, ώστε ο δημοτικός Συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», να έρθει στην πρώτη θέση του χθεσινού εκλογικού αποτελέσματος.
Η επιλογή και η στήριξή σας με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω, πως και την προσεχή Κυριακή, όλοι μαζί θα επιτρέψουμε στον τόπο μας να ελπίζει το καλύτερο αύριο, με συνέπεια, ευθύνη και διαφάνεια.
Σας καλώ, να δώσουμε πάλι με υπευθυνότητα τον αγώνα μας, με τη σκέψη στον άνθρωπο-δημότη και όχι σε μια απρόσωπη διαχειριστική εξουσία. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας να μπει ο άνθρωπος και τα προβλήματά του μπροστά στις αποφάσεις που τον αφορούν και ιδιαίτερα που αφορούν το μέλλον της νεολαίας στον τόπο μας.
Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα αυτό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ.
ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΨΗΦΟΙ, ΠΟΣΟΣΤΑ και έδρες σε 51 από τα 52 εκλογικά τμήματα

ΨΗΦΟΙ, ΠΟΣΟΣΤΑ και έδρες σε 51 από τα 52 εκλογικά τμήματα

ΩΡΑ 08:20    ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ 51/52 / 98,08 %   ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 22.981    ΨΗΦΙΣΑΝ 17.946 / 78,09 %    ΕΓΚΥΡΑ 17.457 / 97,28 %    ΑΚΥΡΑ 367 / 2,05 %    ΛΕΥΚΑ 122 / 0,68 %

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ 19-5-2014

Πατήστε 2πλό κλίκ για μεγεθυνση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19-5-2014

Πατήστε στην εικόνα 2πλό κλίκ για μεγέθυνση

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ 22/52 - 42,31 %



Α΄ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ 18-5-2014

Πατήστε 2πλό κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Α΄ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 18-5-2014

Πατήστε 2πλό κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ"


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

18-5-2014 ΕΚΛΟΓΕΣ

"Η" Online 18/5 12:02
"Η" Online 18/5 11:55

Βρείτε το εκλογικό κέντρο που ψηφίζετε

Με ένα κλικ στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών έχετε μπροστά σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να ασκήσετε, σήμερα, το εκλογικό σας δικαίωμα. Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
"Η" Online 18/5 10:20

Αποτελέσματα εκλογών με ένα κλικ

Οταν αρχίσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων, η imerisia.gr θα σας τα προσφέρει στην οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet ή του κινητού σας τηλεφώνου με ένα απλό κλικ. Διαβάστε περισσότερα
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
"Η" Online 18/5 09:29

Οδηγός: Πως ψηφίζουμε στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Ενα χρήσιμο κατάλογο με απαντήσεις σε έντεκα απορίες των ψηφοφόρων, που αφορούν στην εκλογική διαδικασία, έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Διαβάστε περισσότερα
 
πηγή:http://www.imerisia.gr

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2