Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στο δημαρχείο ο νέος δήμαρχος για το «καυτό» τρίμηνο… Τον «σνόμπαρε» ο απερχόμενος!




Ο δήμος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής και εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου, καλείται να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο. Το χρονικό διάστημα μιας απερχόμενης μεν, αλλά εν ενεργεία δημοτικής αρχής, που η ήττα της θα είναι τραγικό να την οδηγήσει σε άγραφες «αποφάσεις» κατά του τόπου. Και αυτές είναι οι άνευ πρωτοκόλλου «αποφάσεις» εγκατάλειψης. Εγκατάλειψη στην καθημερινότητα (σκουπίδια κ.λ.π.), εγκατάλειψη στην πολιτική προστασία (ετοιμότητα πυρασφάλειας κ.λ.π.), εγκατάλειψη στην ευπρέπεια των παραλιών και άλλα που έχουν σχέση με την εικόνα του δήμου, η οποία είναι αναγκαίο να είναι ελκυστική, για να συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια των επαγγελματιών και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Για να συζητήσουν αυτήν την επικίνδυνη περίοδο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο νέος δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης -που αναλαμβάνει από την 1η Σεμπτεμβρίου-, τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, ο οποίος αν και είχε ενημερωθεί από τον ίδιο τον κ. Ρούσση, ΔΕΝ δέχθηκε να τον συναντήσει και έλαμψε διά της απουσίας του! Η απάντηση του ήταν… «δεν έχουμε να πούμε τίποτα»!
Δυστυχώς, ο κ. Οικονομάκος, ούτε το 2010 κατάλαβε πως κέρδισε στις εκλογές… ούτε και σήμερα το 2014 πως και ΓΙΑΤΙ… έχασε!

Πηγη maximipoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2