Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Συλλήψεις δεκάδων οπαδών πριν από τον τελικό

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 19:57
UPD:21:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Αστυνομικές δυνάμεις φρουρούν τον χώρο του γηπέδου, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-2014.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή επεισοδίων διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ, ενώ  σύμφωνα με την αστυνομία έχουν συλληφθεί 51 άτομα τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και από άλλα σημεία της Αθήνας.
Η αστυνομία αναφέρει 119 προσαγωγές εκ των οποίων οι 51 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.
Αρκετοί από τους συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες, βεγγαλικά, κοντάρια και άλλα απαγορευμένα είδη ακόμη και για ρίψεις πετρών.
Εν τω μεταξύ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μερίδα οπαδών επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι οποίοι τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποτροπή πιθανών επεισοδίων μεταξύ οπαδών.
Έφοδος και συλλήψεις σε γραφεία συνδέσμου στην Ομόνοια
Όπως έγινε γνωστό δύο άτομα, 33 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν σήμερα κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 βεγγαλικά, τρεις μεταλλικές ράβδοι, τέσσερα διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και δύο μαχαίρια.
Οι συλληφθέντες είναι οι υπεύθυνοι των γραφείων του Συνδέσμου και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Επεισόδιο στο Κολωνάκι
Εν τω μεταξύ επεισόδιο σημειώθηκε στις περίπου 12:30, σε καφετέρια της πλατείας Κολωνακίου, όταν δύο άτομα, που επάνω τους έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων. Δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2