Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ανοικτή Επιστολή στον ΣΟΙΠ για τις επικοινωνίες ΙΠ

Ανοικτή Επιστολή στον ΣΟΙΠ για τις επικοινωνίες ΙΠ
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017
Κύριοι,

Μας γνωστοποιήθηκε η πρόθεση σας για νομικές ενέργειες έναντι του ΟΤΕ για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο ΣΔΙΠ από τις αρχές του 2017 έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις και σύνολο ενεργειών με τον ΟΤΕ, την ΕΕΤΤ, και τον Δήμο Ωρωπού για την εύρεση λύσης στο πρόβλημα της παροχής τηλ/κων υπηρεσιών στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Ήδη βρισκόμαστε σε προχωρημένες διαβουλεύσεις με τον ΟΤΕ και συναρμόδιους φορείς για την εύρεση δόκιμης λύσης.
Με βάση τα παραπάνω, είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε παρέμβαση μέσω της δικαστικής οδού θα δημιουργούσε επιπλοκές και πιθανά ακύρωση των όποιων κινήσεων και προσπαθειών, και θα υπονόμευε σημαντικά την θετική έκβαση της όλης προσπάθειας. Επίσης θα έθετε εν αμφιβόλω την όποια αναβάθμιση των υποδομών, εφόσον νομικά ο ΟΤΕ δεν είναι πλέον υπόχρεος καθολικής υπηρεσίας με βάση τις αποφάσεις της ΕΕΤΤ. Ευλόγως ο ΟΤΕ θα αποποιηθεί οποιασδήποτε ευθύνης, με αποτέλεσμα η περιοχή να μείνει χωρίς τηλεπικοινωνιακές υποδομές για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Πιστεύοντας στην καλή προαίρεση για την βελτίωση των υποδομών της περιοχής, σας καλούμε να σταματήσετε όποια πρωτοβουλία η οποία περιλαμβάνει κοστοβόρες δικαστικές οδούς, που θα υπονομεύσουν την προσπάθεια στην παρούσα χρονική στιγμή. Εάν και εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά στην συνολική προσπάθεια είμαστε ανοικτοί να ενημερώσουμε σε βάθος για τις ενέργειες που γίνονται και να συζητήσουμε τρόπους και κινήσεις που μπορούν να επισπεύσουν την όλη διαδικασία.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Κων. Α. Κραββαρίτης Παν. Α. Πάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2