Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η θεση του ΣπυρουΛιτσα για το δρομο του Μηλεσιου



Καλημέρα  σε όλους και ολες χθες στο Μηλεσι μετά απο 50 και πλέον ήμερες, ο δρόμος του χωριού άνοιξε μετα απο παρεμβασεις κάτοικων του Μηλεσιου
στην τροχαια, διοτι ο δρόμος ειχε κλείσει απο την δημοτική αρχη αναίτια.Με αποτέλεσμα να γίνεται η διέλευση των αυτοκίνητων μονο στην μια λωρίδα ,γεγονός που εγκυμονούσε πιθανότητα τροχαίου ατυχηματος. Επίσης οι κάτοικοι του χωριου δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθουν με το κτελ αφου δεν πέρναγε μεσα απο το χωριο,και έπρεπε να διανύσουν απόσταση για να πάρουν το λεωφορείο.

Τελος, οι οικογενοιακες επιχειρήσεις είχαν μεγάλο πρόβλημα μεσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αφου πολλοί θεώρησαν οτι ειναι κλειστός δρόμος και δεν περάσαν μέσα απο το χωριό.Με αποτέλεσμα οι ταβέρνες της περιοχής να μην έχουν την προσέλευση που είχαν κατα τους καλοκαιρινους μήνες..
Ο δρόμος έκλεισε με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει μεγάλα παράπονα, και η δημοτική αρχή εριχνε το ανάθεμα στην περιφέρεια, και η περιφέρεια στην δημοτική αρχη για την αποκατασταση της ζημιας το γεγονός είναι οτι ο δρόμος ήταν αναίτια κλειστός 50 ήμερες αναμενοντας να γίνει το εργο για την αποκατασταση της ζημιας και άνοιξε χθες μετα απο πιέσεις κάτοικων στην τροχαία.
Μπορεί να απαντήσει κάποιος αρμόδιος απο την περιφέρεια η απο την δημοτική αρχή γιατι ηταν κλειστός ο δρόμος 50 ήμερες?
υγ Να σημειώσουμε οτι στις 10 Ιουνιου η ΔΕΣΕ που ειναι υπεύθυνη για το οδικό δίκτυο εριξε πιισσα στο σημειο της καθίζησης και υπήρξε αποκατασταση στο κομματι του δρομου . Συνεχισε να ειναι κλειστος ο δρομος με την δικαιολογια οτι αναμένετε μελέτη και θα γινει εργο για την αποκατάσταση της ζημιας(εκτιμηση ηταν ειχε σπασει αγωγος των ομβρυων υδατων) και ο δρομος συνεχισε να παραμενει κλειστος αναιτια.............

 Ανεξαρτητος τοπικος συμβουλος Μαλακασας
Σπύρος Λίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2