Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Οι περιβαλλοντικές… «ευαισθησίες» της Αρχής Οικονομάκου.....

Οι περιβαλλοντικές… «ευαισθησίες» της Αρχής Οικονομάκου και το παράδειγμα πολιτών του Καλάμου…



Ο μόνος φορέας ή δημότης στο Δήμο Ωρωπού που δεν δικαιούται να μιλάει για περιβάλλον είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Οικονομάκος. Και όποτε μιλούν για προστασία περιβάλλοντος, το κάνουν για να εξυπηρετήσουν πολιτικές τους σκοπιμότητες και να παραπλανήσουν για την σκληρή πραγματικότητα, που είναι, ένας δήμος-χωματερή και ένας δήμαρχος… «άρχοντας των σκουπιδιών»!
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα μαζί με το ζωντανό βίντεο, είναι ο αψευδής μάρτυρας της πολιτικής της εγκατάλειψης που ακολούθησαν και «έπνιξαν» τον Ωρωπό. Για την πολιτική αυτή, παρουσιάζουμε επίσης, μια αναφορά ενεργών πολιτών από τη δημοτική κοινότητα Καλάμου, που «παλεύει» από το 2011 το θηρίο της αδιαφορίας στο περιβάλλον της δημοτικής αρχής Οικονομάκου και κατόρθωσαν μόλις τον περασμένο Μάιο να ακουστεί η φωνή τους… Αλλά… «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»!
Την αναφορά τους αυτή με όλη την αλληλογραφία που είχαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με μια έκθεση αυτοψίας, μας την έστειλαν, μαζί με ένα εισαγωγικό σημείωμα το οποίο μας τιμά, για την ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα που έδωσαν.
Το σημείωμα λέει: «Aγαπητε κε ΞΥΛΟ, Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που μας δώσατε με την εφημερίδα σας μιας και ένα μεγάλο μέρος (αρχείο) από τα δημοσιεύματα σας στην ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ ήταν συνημμένα στις αναφορές μας. Παραθέτω στο pdf το ιστορικό για ενημέρωση σας. Εκ μέρους όλων των ενεργών πολιτών της θέσης Κινετας των Αγ. Αποστολων, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗΣ».
Η αναφορά και ο αγώνας που έκαναν, που «ξεγυμνώνει» τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής και του απερχόμενου δημάρχου, είναι ΕΔΩ:



Εδώ και στις δύο φωτογραφίες, υποτίθεται πως είναι κοινόχρηστος χώρος της πλατείας Βαρυκού στον κάμπο του Ωρωπού! Δεν είναι όμως, γιατί έγινε μια… πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2