Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η ΒΙΚΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"


Φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Βίκυ Πολίτη. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, είμαι μια νέα γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών και εργαζόμενη.
Το γεγονός ότι μεγάλωσα στο Συκάμινο κι εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου, με κάνει να νοιάζομαι γι’αυτό τον τόπο και να φροντίζω για την ανάπτυξη του, συμμετέχοντας στα κοινά.
Θέλοντας κι αυτή τη φορά να είμαι παρούσα, επέλεξα να συνεργαστώ με το συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης», του οποίου ηγείται ο Θωμάς Ρούσσης, άνθρωπος με ευαισθησία ικανότητα και αποφασιστικότητα.  Όσοι συμμετέχουμε στο συνδυασμό έχουμε αποδείξει, ότι έχουμε αντιληφθεί τις ανάγκες της κοινωνίας του Δήμου Ωρωπού και θα αντιμετωπίσουμε, με ευθύνη, το καθήκον που πρόκειται να μας αναθέσετε, ώστε να σας υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι εκλογές του Μαΐου δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους δημότες, να συμβάλλουμε με τη ψήφο μας στην ανάπτυξη της περιοχής.
          Εμείς, οι νέοι υποψήφιοι του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτα Ο Δημότης» έχουμε το βλέμμα στραμμένο μπροστά. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και να εργαστούμε με εντιμότητα για την πρόοδο του τόπου μας. Το όραμα είναι κοινό.
Προσωπικά, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε τιμώντας με, για άλλη μια φορά, με την ψήφο σας ως υποψήφια Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Συκαμίνου.
Σας ευχαριστώ και σας διαβεβαιώ ότι θα αγωνιστώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.
Με τιμή,
Βίκυ Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2