Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Οι τσιγγάνοι είχαν ρημάξει πολυκατάστημα αλλά

Χαλκίδα: Οι τσιγγάνοι είχαν ρημάξει πολυκατάστημα αλλά... δε γλίτωσαν τελικά τις χειροπέδες

 

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ATHINA/A-FOTOGRAFIES/resized/xeiropedes_562_355.jpg 

Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2014 | 22:50
Πρώτη δημοσίευση: 21.03.2014 | 22:42

Συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, τρεις τσιγγάνοι, ηλικίας 50, 15 και 13 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα και σωρεία κλοπών, σε πολυκάταστημα, στην οδό Στύρων, στη Χαλκίδα.

Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, ο 50χρονος πατέρας μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, φέρονται να προσπάθησνα να μπουν στην αυλή του πολυκαταστήματος με σκοπό την κλοπή,
πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αγροτικό φορτηγάκι.

Το περιστατικό, καταγγέλθηκε από τον 36χρονο ιδιοκτήτη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί μετά από μυστική επιχείρηση, εντόπισαν αρχικά τον 50χρονο με τον 13χρονο στο αγροτικό φορτηγάκι, που βρισκόταν κοντά στο πολυκατάστημα, ενώ συνελήφθη και ο 15χρονος στην περιοχή του γηροκομείου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα συγκεκριμένα άτομα είχαν κάνει κάνει, το τελευταίο τρίμηνο, σωρεία κλοπών στο προαναφερόμενο πολυκατάστημα,
έχοντας κλέψει παλέτες, μπαταρίες αυτοκινήτων, ποσότητες πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, καθώς και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 4.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας.

πηγή:http://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2