Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η πρωτη πολιτικη συγκεντρωση του συνδυασμου "Πρωτα ο Δημοτης"










Μεγαλη ανταποκριση εδειξαν οι δημοτες Ωρωπου στην πρωτη πολιτικη συγκεντρωση του
συνδυασμου  "Πρωτα ο Δημοτης" που γεμισαν ασφυκτικα το "atlantis"
ο επικεφαλής του Θωμάς Ρούσσης, κατέθεσε τις θέσεις της κίνησης και παράλληλα παρουσίασε υποψηφίους που, είτε για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά, είτε προέρχονται από άλλους συνδυασμούς. Δεν ανέφερε τους υποψηφίους που ήταν μαζί συναγωνιστές, στις εκλογές του 2010.

Ο Θωμάς Ρούσσης, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Η κοινωνία μας ζητά ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο της, τη γειτονιά της, την καθημερινότητά της και το κυριότερο, ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ανθρώπους της, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.  Αυτή την αρχή αντιπροσωπεύει ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» που δημιουργήσαμε και με τον οποίο επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και εσάς ως Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών με τις δυνάμεις του. Να πάρει την ΤΥΧΗ του στα χέρια του. Η τύχη αυτού του τόπου δεν μπορεί να παραμένει άλλο σε ανθρώπους που κακοποιούν την αλήθεια. Και αυτό το κάνουν συνειδητά και μεθοδευμένα. Σύμπτωση δεν είναι τα εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. Σύμπτωση δεν είναι το όργιο με τις πάγιες που ξεκοκάλισαν τα ταμεία του δήμου με αδιαφάνεια. Σύμπτωση δεν είναι που η μισή δαπάνη στα καύσιμα του δήμου ημερησίως, κανείς δεν γνωρίζει που πάει και κανείς δεν απαντάει στο καυτό ερώτημα συναδέλφου μας! Σύμπτωση δεν είναι που μας κοροϊδεύει ο κύριος Οικονομάκος με τα διόδια, ούτε που ξεπούλησε τον αγώνα των Καλαμιωτών στον ΔΕΣΦΑ! Πολλές συμπτώσεις ακόμη, που δυστυχώς βουλιάζουν όλο και περισσότερο τον τόπο μας στη στασιμότητα και τον μαρασμό, σε ένα σκοτεινό σήμερα και σε ένα θολό αύριο.
 Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να βρούμε τα βήματά μας! Οι τοπικές μας κοινωνίες έχουν άμεση ανάγκη και πρέπει να έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Να αποφασίζουν για τον εαυτό τους, ΧΩΡΙΣ τις βλαβερές πολιτικές παρεμβάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής που τις έχει βάλει στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. Θέλουμε τις τοπικές κοινωνίες που είναι η πηγή ζωής για την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής, συμμέτοχες, αλληλέγγυες, με ενεργές δράσεις και πρωτοπορίες, τις οποίες και θα  στηρίξουμε, για να επανέλθουν οι αρχές της αξιοκρατίας».

Δυστυχως χθες το πρωι ειχαμε το λυπηρο φαινομενο με τις μνημες να ξαναεπιστρεφουν το 2010 που ειχαμε αναλογα φαινομενα.Αγνωστοι πεταξαν 
σε ολες τις περιοχες του Δημου  "χαρτακια" που λασπολογουν τον Θωμα Ρουσση σε πια προσπαθεια  υπονομευσης και υπουλης πρακτικης.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτες οι  προσπαθειες δεν "ακουμπουν" τον Θωμα Ρουσση και τον συνδυασμο 
"Πρωτα ο Δημοτης".Μια αηθης επιθεση με χτυπηματα "κατω απο την μεση".



 Παρουσιαση  υποψηφιων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2