Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης

 Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης 
του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ωρωπού (29 Θέματα) - Πέμπτη 27/3/2014 ωρα 18.00

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη στις 27 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαρκοπούλου Ωρωπού για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα :

1 - Συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα των διοδίων.
2 - Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας έτους 2014 για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Ωρωπού.
3 - Καθορισμός τέλους χρήσης αιγιαλού και παραλίας.
4 - Ορισμός Επιτροπής Δημοπρασιών και επιτροπής εκτίμησης εκποιουμένων ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81.
5 - Έγκριση τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης γι α την υλοποίηση της πράξης : «Αντικατάσταση αμιαντοτσιμεντοσωλήνων και προβληματικών αγωγών περιοχής Αγκώνα - Αγίας Μαρίνας της παραλιακής ζώνης Δήμου Καλάμου.
6 - Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για τη Διοικητική Παραλαβή προς χρήση του έργου: «Δίκτυο Αποχέτευσης Δυτικού Τμήματος Οικισμού Ωρωπού και Αγωγού Ρέματος Ρ5».
7 - Αποδοχή μεταβίβασης κατά κυριότητα ενός (1) ελκυστήρα στο Δήμο Ωρωπού Νομού Αττικής από τον Ο.Δ.Δ.Υ. Αθηνών Α.Ε.
8 - Επικαιροποίηση των γνωμο
δοτήσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου της πρώην Κοινότητας Μαρκοπούλου Ωρωπού για τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν κατά την ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης (Π.Μ.) της 1ης Πολεοδομικής Ενότητας (Π.Ε) Οικισμού Παραλίας Μαρκοπούλου Ωρωπού.
9 - Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών - οδηγιών για τη διαμόρφωση των χώρων που θα διατεθούν στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
10 - Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Εκτίμησης (άρθρο 186.παρ.5 του Ν.3463/2006) για την αγορά γηπέδου στο ΟΤ51 στην περιοχή Ν. Παλάτια Δήμου Ωρωπού.
11 - Έγκριση παράτασης προθεσμίας της σύμβασης της μελέτης:«Μελέτη Αποχέτευσης Καπανδριτίου».
12 - Έγκριση της Γ εωτεχνικής μελέτης με τίτλο:« Μελέτη Αποχέτευσης Καπανδριτίου».
13 - Έγκριση της μελέτης: «Υδραυλική μελέτη για την κατασκευή αγωγών ομβρίων στην περιοχή νότια των οδών Ρόδων, Γαζίας και Μιμόζας του Οικισμού Βαρυκό του Δήμου Ωρωπού».
14 - Παραχώρηση χρήσης τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωρωπού για δημιο υργία κέντρου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής.
15 - Έγκριση διοργάνωσης αγωνιστικής εκδήλωσης με τίτλο: «1 η Εντουροβόλτα Συκαμίνου Ωρωπού».
16 - Έκτακτη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Περιβάλλοντος &Λειτουργίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ωρωπού.
17 - Έγκριση 2 ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έτους 2014.
18 - Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα Εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο : "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΚΑΔΩΝ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Κ ΑΙ ΟΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ".
19 - Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για την ειδική έκδοση για τα κεντήματα του Μουσείου Ζυγομαλά.
20 - Έγκριση κατασκευής προτομής στη μνήμη του Αντωνίου Τσάκα.
21 - Έγκριση 4 ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
22 - Χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β ́ κατά κατηγορία επαγγελμάτων, στο Δήμο Ωρωπού για το έτος 2014.
23 - Έγκριση τροποποιημένης μ ελέτης και τρόπου εκτέλεσης διαγωνισμού για την προμήθεια: «Φρέσκου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του».
24 - Έγκριση τροποποιημένης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης διαγωνισμού για την προμήθεια: « Γραφι κής ύλης και αναλωσίμων εκτυπωτών, φωτοτυπικών κτλ».
25 - Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης διαγωνισμού για την προμήθεια: «Είδη καθαριότητας και ευπρεπισμού για το Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα».
26 - Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης δ ιαγωνισμού για την προμήθεια : «Ελαστικών για οχήματα του Δήμου».
27 - Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Εργασία συντήρησης εφαρμογών λογισμικού Δήμου Ωρωπού για το έτος 2014».
28 - Έγκριση παράτασης σύμβασης γ ια την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου .
29 - Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.


Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
Κωνσταντίνος Ανυφαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flying over Greece

Τα μυστικά του Παρθενώνα

ΩΡΩΠΟΣ

visitors2